U bent hier

Home

Brood

  Ma Di Wo Vr Za Zo ingrediënten

Wit brood

Rond/carré/ boulot

— — — — — —

100% tarwebloem

Bruin brood

Rond/ carré

— — — — — —

Tarwevlokken en tarwebloem, tarwe bevat veel eiwitten, anders gezegd gluten

Volkoren brood

Rond/ carré

— — — — — — 100%  tarwevlokken

Rustiek brood

Rond

— — — — — — Specialiteit van het huis!!!  Licht bruin brood met fijne korrel maar goed uitgebakken. Bruine korst.  %Bevat tarwebloem, tarwemeel en roggemeel

Multigranen brood

Rond

      —     Bevat 6 granen en 5 zaden: tarwe rogge haver gerst spelt boekweit lijnzaad sesamzaad gierst en zonnebloempitten

Vitaliteisbrood

carré

— — — — — —

Tarwe, haver, zonnebloem, gerst, sesam, jodiumzout

Haver is erg voedzaam en bevat langzame koolhydraten en dat is belangrijk, want zij zorgen voor een voldaan gevoel waar je de hele morgen op kunt teren.
Haver verbetert de stoelgang en heeft een positief effect op diabetes als ook op de lever.

Een zacht brood met een krokante korst. Fijn gemalen.

Synergie

Carré

— — — — — — Spelt, pompoenpitten, gedroogd natuurdesem, speltmoutmeel, lijnzaad, haverzemelen, jodiumzout
Mûslibrood uit de Provence —   — — — —

Een lekkere mengeling bruin tarwedeeg met havervlokken, pompoenpitten, bruin lijnzaad, zonnebloempitten, noten, rozijnen en vijgen.

Vaste structuur.
Uitstekende partner bij uw kaasschotel.
Te koop per gewicht: u koopt zo veel u wil.

Dinkelberger spelt brood
carré
—       — —

100 %  speltbrood.

Een uitzonderlijk speciaal brood naar Duitse normen.
Een stevig en vast speltbrood.
Bevat gebroken spelt, speltvlokken en zonnebloempitten.
Karakteristieke smaak.
Bestemd voor de echte broodliefhebber.
Lange houdbaarheid.

Roggebrood van de chef
carré
—   — — — —

100 % roggebrood  ideaal om te diëten. Je eet er veel minder van omdat je vlugger verzadigd bent. Bevat geen tarwegluten.

Rogge heeft een positief effect op de bloedsuikerspiegel, rogge stimuleert namelijk de aanmaak van insuline.
Rogge is goed voor de darmen. Rogge bevat veel arabinoxylanen, fructanen en bèta-glucanen die de spijsvertering bevorderen.
Rogge heeft een meer veradigend gevoel dan andere granen. Uit onderzoek blijkt dat iemand die een flink rogge-ontbijt eet zeker 8 uur lang een vol gevoel heeft.

Brioche gran-mère
carré
          — Overheerlijk zoet Frans brood dat een beetje naar cake neigt. Brioche wordt gemaakt met, eieren en roomboter en is veel zachter dan gewoon melkbrood
Kramiek — — — — — — Melkbrood op  basis van verse melk afkomstig van boerderij ‘Allewijn te Diksmuide’

Suikerbrood

— — — — — — Melkbrooddeeg met grove suiker
Natuurdesem         — —

Tarwebloem, roggemeel, boter, gist, zout, roggedesem en donkere mout

Desem (= zuurdesem, zuurdeeg, natuurdesem) wordt gemaakt van bloem en water. Het mengsel laat men spontaan fermenteren ofwel vergisten gedurende een bepaalde tijd bij een bepaalde temperatuur. Aangezien de bloem van nature melkzuurbacterieën bevat, zullen deze zich in het zuurdeeg ontwikkelen en het mengsel verzuren.

Desem bewaard bij 2°C  -->  zure smaak
Desem bewaard bij 22°C  -->  zachtere smaak

Ons natuurdesembrood is ontzuurd om het toegankelijker te maken voor iedereen.
Wij werken met een starter cultuur zodat de smaak constant blijft.

Traditioneel notencarré         — —

Bevat gedroogde abrikozenstukjes en geroosterde gebroken hazelnoten.

Natuurlijke gisting op basis van voordeeg.
Ideale begeleider van uw kaasschotel.

Traditioneel meergranenbrood
carré
— — —   — —

Een mix van 6 granen en 5 zaden: tarwe, rogge, haver, gerst, spelt, boekweit, lijnzaad, sesamzaad, gierst en zonnebloempitten.

Krokante korst, niet donker, zacht deeg, zeer toegankelijk voor het hele gezin, natuurlijke gisting.

Synergie Chia
carré
— — — — — — Synergie Chia biedt een prettige afwisseling met het bestaande Synergie Original.
Het hoofdbestanddeel van dit Synergie brood isi eveneens spelt, maar ditmaal gecombineerd met Chia-zaden.
Chia-zaden (Salvia Hispanica) zijn eeuwenoud en droegen al sinds de Maya's en de Azteken bij tot een gebalanceerde voeding. Chiazaden zijn supervoedzaam door het hoge gehalte aan omega 3-vetzuren, eiwitten en vezels.

 

 

 

Het lekkerste brood en gebak van de kust vind je bij de drie B's ...